Jag vill bli en bättre löpare. Punkt. I fredags var jag på en föreläsning med Fredrik Zillén, Spring Snabbare. En av de saker jag tog med mig från den var att jag behöver springa mer för att bli en bättre löpare. Därför har jag nu en ny utmaning, 30 dagar löpning, helst runstreak. Under sommaren testade jag en 30 dagar lång yogachallenge och det var fantastiskt bra. Så nu testar jag samma för löpningen, fast eget upplägg. Grunden är det program som jag fått av Anders Szalkai, Runner´s World och Saucony inför Lidingöloppet. Mina största utmaningar är att hålla mig frisk och få ihop livslogistiken. Enda ”regeln” är att varje dag vara ute i 20 min eller mer. Jag startade i måndags och är idag inne på min tredje dag. So far so good 🙂

Hänger du på?

Upplägget för mina tre pass hittar du i mitt Instagram flöde och varje vecka på söndag kommer jag att lägga upp en summering av mina pass som inspiration. Kör det eller gör dina egna.

Tagga gärna bilderna med #30daysofrunningwithjennie. Nu kör vi!

Kram Jennie 🙂 ♡

Jennie30dagar