Jag har fått möjligheten att dela ut boken En enkel bok – Mindfulness som ges ut av bokförlaget Nicotext @nicotext.

Boken är väldigt vacker, men den är också mycket användbar. Den är full av citat, tips och övningar. Den kan användas på flera sätt antingen tar man en uppgift per dag och jobbar sig igenom den eller så bläddrar man igenom den och väljer det som passar för dagen. Jag har provat båda delarna. Jag gillar verkligen att bläddra i boken och göra de övningar som passar mig just för tillfället.

Mindfulness55

Boken lär på ett enkelt sätt ut mindfulness till dig som inte är bekant med området ännu. För dig som redan vet en del om mindfulness är boken en välbehövlig påminnelse om att fortsätt träna och hur du kan göra det.

Jag är själv utbildad mindfulnessinstruktör och Mindfulness ligger mig varmt om hjärtat. Många av oss lever ett ganska stressigt och hektiskt liv, därför är En enkel bok Mindfulness en underbar liten paus i tillvaron som hjälper oss att stanna upp och fokusera på det som verkligen är viktigt. Med hjälp av den kan vi öva på att prioritera och vara nöjd med det som vi redan har åstadkommit. Studier som gjorts visar att 10 min mindfulnessträning per dag ger stora hälsovinster. Så det är inte mycket tid vi behöver börja avsätta för att må bättre.

Mindfulness66

Mindfulnessträning ger minskad stress, minskad oro, bättre sömn, minskat lidande, ökad förmåga att hantera smärta och ökad livskvalitet. Träningen ger också ökat fokus, bättre uppmärksamhet, ökad självinsikt och koncentrationsförmåga.

(Källa: www.mindfulnesscenter.se/forskning)

Vill du ha ett eget exemplar? In och kika på Instagram jenniericci.se eller på Facebook Jennie Ricci Coach.

 

 

Kram Jennie 🙂 ♡