Här kommer lite bilder från gårdagens lopp ute i Göteborgs skärgård. Vi startade på Styrsö och sprang sen över elva öar med tre vattenpassager och sju simningar. Ett fantastisk lopp, välarrangerat och i en alldeles underbar natur. Vädret var utmanande i form av rejäla vågor på några ställen. Det var tuffa timmar utmed banan med varierande terräng, men också väldigt roligt. I detta loppet lärde vi oss att komplettera varandra bättre. Örjan är en bättre löpare än mig och han gav mig draghjälp på löpningarna. Jag är en något starkare simmare så jag drog honom genom havet. Det funkade väldigt bra. Är så lycklig att ha genomfört mitt andra Öloppet sprint och kanske blir det ett tredje nästa år. Kan citera min lagkamrat Örjan efter vår första tuffa simning mellan Krokholmen och Känsö. ”Det är ju så roligt det här.”

Precis efter vadningen/simningen mellan Asperö och Brännö. Jag är lite grå i ansiktet av det dyiga vattnen.

Här tar vi oss tid att fylla på med välbehövd energi och får härlig pepp av familj och vänner.

Draghjälp av min lagkompis som är duktigare än mig på löpningen. Jag drog honom på simningen istället. Dreamteam:)

Så här lyckliga var vi när vi bara hade några meter kvar till målet.

Stolta och glada över vår prestation, nästan 10 min förbättring av tiden i år.

Jippie!!!!

Kram Jennie ♡ ッ